På idrotten gäller:

– Rena inneskor eller barfota (att ha- eller att tvätta av sina ytterskor är inte okej. Strumpor är inte tillåtet då det finns stor skaderisk om man halkar).

– Vi byter alltid om till idrotten – mjuka kläder som vi kan röra oss i och svettas i. Gå på toaletten innan lektionen och ta med vattenflaska om du blir törstig. Omklädningsrummen är låsta under lektionen eftersom att idrott har vi i gymnastiksalen och inte i omklädningsrummen samt för att förhindra det ständiga springet in och ut från salen.

Jag vill att ni respekterar dessa regler!

Kvarglömda kläder

Om ni vet att ni har glömt eller att ert barn har glömt kläder eller skor – kika gärna den här veckan i boxen med kvarglömt utanför idrottshallen. Nästa vecka kommer jag att tömma boxen. Vill ni som föräldrar komma för att leta efter något som ert barn har glömt – hör av er till klassläraren så löser vi det.