Skolgårdsfest!

Ni föräldrar är inbjudna tillsammans med era barn till Pilträdsskolans skolgårdsfestmed knytkalas, onsdag den 5 september kl. 18:00-19:30. Det betyder att alla som har möjlighet tar med sig något fikabröd att bjuda på, t.ex. en sockerkaka eller en påse bullar. Sedan dukar vi upp allt på ett långbord och fikar tillsammans. Skolan bjuder på kaffe och saft. Eftersom det endast bjuds på fika så är det bra om alla har ätit mat hemma.

Skolans elever har förberett en liten utställning utifrån att vi på olika sätt har arbetat med att stärka den sociala gemenskapen på skolan. Under kvällen kommer ni även att ha möjlighet att utföra en 7-kamp tillsammans med era barn. Prisutdelning sker på slutet av festen. Det kommer också att finnas chokladhjul och lotteri, så ta gärna med kontanter.

Vi skulle uppskatta om du som förälder kommer med ditt barn och delar gemenskapen. För eleverna på skolan är det obligatoriskt att närvara.

Varmt välkomna!

Skolledningen och lärarna

OBS! Festen är endast till för elev, syskon och föräldrar.