Hej!

Onsdagen den 13/9 är det dags för skoljoggen. Ett varv på skoljoggen är 2,5km. Eleverna kommer springa så många varv de hinner på en timme. De allra minsta eleverna kommer gå ett varv med sin lärare.

Tänk på att eleverna behöver ha med:

Vattenflaska

Idrottskläder

Bra skor att springa i

Efter skoljoggen kommer eleverna äta mat i matsalen på skolan som vanligt. Efter lunch öppnar fritids 11:50 och skolbussarna börjar köra hem eleverna 11:50.

Skoljoggen arrangeras för 35:e året i rad i hela Sverige. Varje år i samband med skoljoggen samlar alla skolor som delatar in pengar. Pengarna går till barn som har det svårt i andra länder. I år går pengarna till Clowner utan gränser som är en organisation som hjälper barn på flykt, i år går pengarna till barn på flykt från Syrien. Här är en film om deras arbete så ni kan se vad pengarna går till:

Varje elev får, om de vill ge en valfri summa till sin klasslärare i samband med skoljoggen.

/Camilla