Nu är det snart skolstart och idrott! Vi kommer börja terminen med att vara utomhus på idrotten. När vi är utomhus är det viktigt att eleverna har idrottskläder och skor som passar vädret ute. Det kan även vara bra att ha med sig en vattenflaska om man behöver dricka under lektionen.

Att packa till idrotten:

Idrottskläder

Skor

Vattenflaska

Handduk

Alla elever ska byta om till idrottskläder och duscha efter idrotten av hygieniska skäl. Men oavsett om man har glömt kläder eller har ont någonstans är man med på idrotten om man är i skolan. Det finns alltid någonting man kan göra. Vi anpassar aktiviteten efter situationen. Har man t ex ont i armen kan man träna benen eller tvärtom. Är man lite förkyld kan man ta de lugnt eller t ex hjälpa till att vara domare eller liknande.

/Camilla

Idrottslärare