Välkomna till föräldramöte
Onsdag 7/9 kl.18.30-20.00 Vallbykyrkan

Hjärtligt välkomna till föräldramöte på Pilträdsskolan. Vi börjar med en kort samling i Vallbykyrkan (aulan) och delar sedan upp föräldramötet i tre mindre möten för att ni ska få konkret och vardagsnära information direkt från lärarna.
Del 1 – Juhani Nikula rektor Aulan (Vallbykyrkan)
Nyheter för året
Del 2 – Föräldrarna går till olika grupper (skolbyggnaden)
Föräldrarna går till de årskurser där ni har barn. Lärarna förklarar hur de arbetar med och hur du som förälder bäst ska kunna samarbeta med skolan för ditt barns bästa.
F-åk 3
– Lärarna förklarar vad barnen ska lära sig och ni kan ställa frågor.
Helene Gärdeborn visar vägen. Enkel förtäring serveras!
Åk 4-6
– Lärarna förklarar vad barnen ska lära sig och ni kan ställa frågor.
Anna-Lena Stenlund visar vägen. Enkel förtäring serveras!
Åk 7-9
– Mentorer, speciallärare och några av ämneslärarna informerar om hur vi arbetar på högstadiet. Gunilla Kohlin visar vägen. Åk 9 säljer kaffe och kaka till förmån för sin språkresa. Ta med kontanter, pris 20 kr!
Tolkning
Skolan har en mängd olika språkgrupper och det är därför omöjligt att få fram tolkar till alla språk, därför rekommenderar vi att du som förälder tar med dig någon i familjen eller någon bekant som kan tolka åt er.
Vi ser fram emot att träffa er alla!

Rektor Juhani Nikula och lärarna